top of page

Offerings

Here you can read more about the services I offer and see what modalities resonate the most with you at this time. I welcome you to contact me if you have any questions and would like to know more!

Click here to read what clients say.

Sign up to receive a free guided meditation to meet your Highest Self!

By signing up for this free meditation, you agree to receive occasional newsletters. You can unsubscribe at any time, no hard feelings!

Client Love

Jeg har vært så heldig å ha en dag med deg og gjennomføre en QHHT session. Det er en ære å bli guidet gjennom tidligere liv av deg. Du har en unik væremåte som er behagelig, tilstedeværende og tillitsvekkende, noe som gjør det enkelt å overgi seg totalt og slippe seg fri til å utforske tidligere livs reiser.
 
Du bruker god tid på reisen i forkant, med genuin interesse i min fortid og nåtid, slik at spørsmålene dine under reisen er med på å guide meg dypere og dypere inn i tidligere inkarnasjoner. På grunn av din veiledning klarer jeg å finne informasjon som jeg kan dra nytte av i dette livet, som fører meg videre på riktig vei, gir svar på spørsmål om hvor jeg kommer fra, og hvilke evner det er viktig å aktivere.
Jeg er deg evig takknemlig for opplevelsen, og vil anbefale deg på det varmeste til alle som krysser våre veier. Du skinner og stråler kjærlighet.
Tusen takk, Bergljot
Testimonials profile picture

Hilde R.

Testimonials
bottom of page